info@mavelaverhuur.nl

Mavela is specialist in het verhuren van Amerikaanse klassieke en moderne auto’s als trouwvervoer, ter gelegenheid van een gala of jubileum of voor promotiedoeleinden.

Geschiedenis

Het verhuren van Amerikaanse auto’s is ontstaan vanuit de passie voor klassieke wagens, gecombineerd met de kennis van automaterialen en hydrauliek. De automotive zit ons in het hart. Al in 1964 werd het eerste familiebedrijf geopend: Technische Industrie Ottersum. Vanuit de productie van cilinders en een groothandel in automaterialen begon Mavela zich steeds meer toe te leggen op de hydrauliek/pneumatiek. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, de passie voor opvallende Amerikaanse wagens is altijd blijven bestaan. Hieruit is de autoverhuur Mavela voortgekomen: verhuur van de meest bijzondere auto’s die hun oorsprong in Amerika hebben liggen.


Van klassiek tot modern

We hebben een aantal prachtige Amerikaanse auto’s in ons bezit. Het begon met de Ford Thunderbird uit 1965, een opvallend klassieke Amerikaan in een prachtige lichtblauwe kleur. Hierin rondrijden geeft je een hemels gevoel. Deze klassieker maakt een onvergetelijke indruk tijdens een bruiloft of elke andere gelegenheid.

Ook de luxe en sportieve Chrysler 300C uit 2011 mag er wezen. De glimmende zwarte lak, opvallende voorbumper en het luxe interieur passen perfect bij stijlvol vervoer naar bruiloft, gala of elke andere gelegenheid.

Mavela verhuur blijft het aanbod luxe Amerikaanse auto’s uitbreiden. Hierbij zijn we op zoek naar wagens die écht opvallen, een unieke toevoeging hebben of niet mogen ontbreken in onze bijzonder assortiment. Van Cadillac tot Pontiac of van Hummer tot Lincoln: ook wij vinden het moeilijk om een keuze te maken. U kunt ervan op aan dat we alleen de beste Amerikaanse modellen selecteren. Wat het ook wordt; onze nieuwe aanwinst is er een om mee te pronken.


Verhuur van Amerikaanse auto’s

De mooiste dag van uw leven, of dit nu een bruiloft of een bijzonder gala betreft, moet een onvergetelijke indruk achter laten. Mavela autoverhuur is niet zomaar een verhuurbedrijf van de mooiste wagens. Met uitstekend onderhoud, intensieve verzorging én een beetje liefde huurt u een auto die geheel aan uw wensen voldoet. Net als het land van de onbegrensde mogelijkheden is er ook bij ons veel mogelijk. Een bloemstuk op de auto of liever een lint of strik? Mavela verhuur verzorgt het allemaal. Precies in de kleuren die u wenst. Ook aan andere wensen kunnen wij voldoen, we zijn er tenslotte voor ú.

Waar u ook woont of een Amerikaanse klassieker nodig heeft: wij komen overal. Mavela is gevestigd in het prachtige Limburg, dat houdt ons echter niet tegen om ook de grenzen of de rest van Nederland te verkennen. Onze auto’s zijn voor iedereen beschikbaar, van het uiterste noorden tot het zonnige zuiden en van oost naar west.